Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Avís Legal

IniciAvís Legal

ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA és una associació inscrita el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 25.835, secció 1a de Barcelona, amb NIF G-62773221. Aquesta societat és propietària del nom de domini www.accioescolta.cat.

C/ d’Avinyó 44, 1r pis
08002 Barcelona
93 601 16 43
accioescolta[arroba]accioescolta.cat
www.accioescolta.cat

.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

.

 • L’usuari/usuària accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.

 

 • La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.

 

 • Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris i usuàries.

 

 • ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

 

 • ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça accioescolta[arroba]accioescolta.cat.

.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

.

© 2017 ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA, accioescolta.cat.Tots els drets reservats.

.

 • Aquesta pàgina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat d’ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA o de tercers que han autoritzat el seu ús, quedant expressament prohibida la seva explotació sense l’autorització expressa de ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA, que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit.

 

 • L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris/usuàries de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

 

 • ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

.

 • ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

 

 • ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control d’ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari/usuària i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

 

 • La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

 

 • Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

 

 • ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

 

 • ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

.

 • Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA es regiran per la legislació catalana, espanyola i europea.

 

 • Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari/usuària i ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA ambdues parts se sotmeten a la Justícia i els Tribunals de Catalunya (Estat espanyol).