Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Termes i condicions d’ús

IniciAvís LegalTermes i condicions d’ús

.

 • INTRODUCCIÓ:

El present document, així com els esmentats en ell, estableix les condicions per les quals es regeix l’ús de la següent pàgina web (en endavant, les “Condicions”): http://www.accioescolta.cat

Li preguem que llegeixi atentament les presents Condicions, l’Avís Legal, la nostra Política de Cookies i la nostra Política de Privacitat (conjuntament, les “Polítiques de Protecció de Dades”) abans d’utilitzar aquesta pàgina web. A l’utilitzar-la consent expressament quedar vinculat per aquestes Condicions i per les nostres Polítiques de Protecció de Dades, per la qual cosa, si no està d’acord amb les mateixes no ha de fer servir aquesta Pàgina Web. Si té alguna pregunta relacionada amb les Condicions o les Polítiques de Protecció de Dades pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic.

.

 • CONDICIONS GENERALS ENTRE ACCIÓ I L’USUARI:

L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i continguts del nostre lloc web de conformitat amb la Llei i els Termes i Condicions generals i particulars dels serveis que ofereix ACCIÓ a cada moment, abstenint-se d’utilitzar-los per:

.

 1. Realitzar activitats il·lícites, contràries a la bona fe, als costums, a la moral o a l’ordre públic.
 2. Realitzar activitats que constitueixin una infracció de la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial o qualsevol altra norma de l’ordenament jurídic aplicable.
 3. Reproduir, duplicar, vendre o explotar per a fins comercials qualsevol contingut de la Web.
 4. Difondre continguts de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, d’apologia del terrorisme i / o que atemptin contra els drets humans.

.

 • S’indica que el Responsable del tractament és l’associació ACCIÓ ESCOLTA DE CATALUNYA proveïda de C.I.F. G-62773221, amb adreça al Carrer Avinyó, 44, 1r pis, Barcelona, i correu electrònic: accioescolta@accioescolta.cat a efectes de l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei.

.

 • Els links o enllaços amb altres Pàgines Web que apareguin a la pàgina d’ACCIÓ s’ofereixen a efectes merament informatius a l’usuari, de forma que ACCIÓ no es responsabilitza sobre els productes, serveis o continguts que s’ofereixin o subministrin a les pàgines de destinació ubicades a un altre domini.

.

 • Els links o enllaços amb altres Pàgines Web que apareguin a la pàgina d’ACCIÓ s’ofereixen a efectes merament informatius a l’usuari, de forma que ACCIÓ no es responsabilitza sobre els productes, serveis o continguts que s’ofereixin o subministrin a les pàgines de destinació ubicades a un altre domini.

.

 • L’usuari accepta que la legislació aplicable al funcionament d’aquest servei és la catalana i la espanyola. Seran competents per conèixer de les divergències que es derivin de la interpretació o aplicació d’aquestes clàusules els jutges i tribunals del domicili de l’usuari.

.

 • L’enviament i la remissió de dades que es realitzi per l’usuari a través de la Web d’ACCIÓ o la informació que aquesta remeti, es troba protegida per les més modernes tècniques de seguretat electrònica a la xarxa. Així mateix, les dades subministrades i emmagatzemades a les nostres bases de dades es troben igualment protegides per sistemes de seguretat que impedeixen l’accés de tercers no autoritzats a les mateixes. ACCIÓ realitza els seus millors esforços per disposar dels sistemes més actualitzats per a l’eficàcia d’aquests sistemes de seguretat.

.

 • ACCIÓ no es fa responsable dels possibles errors de seguretat o desconnexions que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l’usuari (hardware i software), als fitxers o als documents emmagatzemats al mateix, com a conseqüència de la presència de virus a l’ordinador de l’usuari, utilitzat per la connexió als serveis i / o continguts del web, o degut a un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del mateix.

.

 • ACCIÓ es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, així com de la configuració i presentació d’aquesta i de les condicions d’ús i accés a la mateixa. L’usuari quedarà obligat automàticament per les condicions d’ús que es trobin vigents en el moment en què accedeixi a la Web, de manera que haurà de llegir periòdicament el present document.

.