Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

ACCIÓ ESCOLTA CELEBRA A SANTS ELS MÒDULS COMUNS I GESTORS

IniciUncategorizedACCIÓ ESCOLTA CELEBRA A SANTS ELS MÒDULS COMUNS I GESTORS
Post Image

Dissabte 28 de setembre es van celebrar els mòduls específics i gestors d’Acció Escolta a la Lleialtat Santsenca, al barri barceloní de Sants.

 

Els cursos van comptar amb l’assistència de més de 70 persones, que des de les 10 del matí fins les 19h van formar-se i reunir-se en una diada formativa que va ser un èxit total de participació.

 

La història de l’escoltisme al nostre país, la història d’Acció Escolta i la figura del cap van ser les temàtiques de les formacions dels mòduls comuns, pensats per a caps novells que tot just comencen la seva etapa als respectius Consells d’Agrupaments.

 

D’altra banda, els mòduls gestors, dirigits a caps més veterans que es plantegen assumir càrrecs diversos dins l’Agrupament, van comptar amb formacions de temàtiques com ara resolució de conflictes i cures, coordinació, secretaria, tresoreria, pedagogia i comunicació.

 

Un cop finalitzada aquesta jornada, els i les caps ja tenen la vista posada en el cap de setmana que ve, durant el qual la majoria d’agrupaments marxaran de sortida de passos, i serà l’hora d’acomiadar-se d’alguns i d’assumir noves responsabilitats aplicant els coneixements apresos per part d’alguns altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.