Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Acció Escolta de Catalunya realitza una nova edició dels Cursos Joves

IniciUncategorizedAcció Escolta de Catalunya realitza una nova edició dels Cursos Joves
Post Image

Aquest cap de setmana, Acció Escolta de Catalunya ha realitzat, a la localitat de Llinars del Vallès, els Cursos de Joves, una sèrie de cursos amb finalitats formatives en els que han participat més de 150 adolescents i joves i al voltant de 30 caps.

 

Els cursos de joves són cursos destinats a raiers (Cuforguipa), pioners (Tropiege) i ròvers (Roverisme) amb la voluntat de que desenvolupin i treballin les habilitats necessàries en la gestió de grups, el lideratge o el contacte amb la natura.

 

Cada una de les formacions són organitzades i dinamitzades pels mateixos caps de les diferents branques, així com per persones voluntàries de la mateixa entitat.

 

Enguany, els temes tractats han estat d’allò més diversos, seguint els acords que s’havien pres a les diferents reunions de branques. Han destacat les formacions sobre gènere, gestió emocional, pionerisme, democràcia i participació, lideratge, la tècnica del projecte i xarxes socials.

 

Els Cursos de Joves són un espai molt important per Acció Escolta, que a banda de servir per la mateixa finalitat de formar els nostres joves i adolescents, serveix per crear xarxa i comunitat, i són un exemple de la capacitat formativa de la nostra entitat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.