Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Arriben els Campaments d’Estiu als terrenys d’acampada d’Acció!

IniciAgrupamentsArriben els Campaments d’Estiu als terrenys d’acampada d’Acció!
Post Image

Des de fa uns quants anys, el Servei de Terrenys d’Acampada d’Acció Escolta de Catalunya no para de créixer, tant en nombre de terrenys com en nombre d’acampades que es gestionen, i sens dubte aquest estiu no serà diferent.

Més de 2000 infants i més d’una trentena d’agrupaments gaudiran dels diferents terrenys situats arreu del país, amb especial èmfasi a la comarca del Pallars Jussà.

Val a dir però, que si bé el Pallars manté un pes molt important com a destí dels nostres campaments, amb l’emblemàtic Campament Juvenil del Flamisell al capdavant, s’afegeixen nous indrets i destins, com ara el nou terreny d’acampada de Cabó, situat a la Comarca de l’Alt Urgell, ben a prop de Cabó i d’Organyà, que és un dels primers terrenys d’acampada de la comarca.

També destaquem altres comarques on la presència de caus i esplais en els terrenys d’Acció Escolta ja comencen a ser habituals, com pot ser el Berguedà, al terreny dels Plans, a Osona, amb el terreny del Castell de Tavertet i fins i tot al Maresme, amb el terreny del Vilar.

Espectaculars vistes del pantà de Sau, ple a vessar, des del Castell de Tavertet

Val a dir però, que l’estrena més sonada d’aquest any la trobem a l’altre extrem del país, al Delta de l’Ebre. Sí, ho heu llegit bé, i es que en haver acabat la prova pilot d’enguany, que protagonitza un agrupament durant el mes de juliol, ja tindrem a disposició de tothom qui ho vulgui el terreny del Mas de l’Amigo, un indret ideal per fer rutes pel Delta de l’Ebre, situat al municipi de Sant Carles de la Ràpita i amb un munt de possibilitats per descobrir.

Vista del Mas de l’Amigo, espai que es pot utilitzar juntament amb el terreny adjacent

Finalment, només ens queda recordar-vos que estem a la vostra disposició per qualsevol reserva, i que podeu accedir als nostres terrenys a través de la pàgina web: www.accioescolta.cat/terrenys

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.