Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Campaments Generals 2015, un any després

IniciActivitats AssociativesCampaments Generals 2015, un any després
Post Image

Aquesta setmana celebrem el primer aniversari dels Campaments Generals 2015, un projecte que va implicar tots els Agrupaments i tots els Equips de la nostra associació i que va esdevenir un punt de trobada de l’escoltisme català aplegant més d’un miler de persones entre els dies 2 i 6 d’abril de 2015 al terreny de Cal Companyó de Guardiola de Berguedà. Per aquest motiu hem volgut rememorar aquells dies inoblidables amb un extens recull de fotos i altres continguts multimèdia que podeu consultar en aquesta web.

Tal com recull la memòria final, «els Campaments Generals 2015 va ser des del principi un projecte de gran rellevància, que pretenia superar les edicions anteriors i que per aquest motiu revestia d’una gran dificultat, especialment si tenim en compte la dimensió i els mitjans limitats de què disposava l’entitat impulsora. La sola feina d’organització i la visibilitat i reconeixement públics que aquest projecte ha reportat per a Acció Escolta i el conjunt de l’escoltisme català ha de considerar-se com un gran èxit col·lectiu, que ha acomplert amb escreix les expectatives inicials i que ha pogut realitzar satisfactòriament els objectius que s’havia proposat».

Per tot això, des d’Acció Escolta de Catalunya volem expressar un profund agraïment a tots els infants i joves, a totes les caps escoltes i les persones voluntàries, a tots els agrupaments, entitats, institucions i empreses que van fer possible que aquests Campaments Generals 2015 fossin l’any passat un dels esdeveniments de referència dins el món educatiu i juvenil català. Amb vosaltres, vam viure una autèntica experiència brillant!

 

Dades bàsiques de participació

 

  • Agrupaments participants: 15
  • Infants i joves: 920
  • Caps escoltes: 107
  • Personal d’staff: 96
  • Entitats i institucions col·laboradores: 15
  • Activitats programades: 115
  • Accions de servei: 10 (3.680 hores)
  • Pressupost total: 145.090,71 €

 

Al document de memòria final (PDF 3,4 Mb) podreu consultar amb detall tots els aspectes del projecte, inclosa les valoracions de participants i organitzadors.

 


Recull de fotos

[flickr_set id=”72157666726365642″]

 


 Vídeos

 


Instagram

[instagram-feed]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.