Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Montserrat International Scout Centre (MISC)

IniciDia InternacionalMontserrat International Scout Centre (MISC)

Aquest darrer dissabte 22 de febrer, en el marc del Dia del Pensament Escolta, es va inaugurar el Montserrat International Scout Centre (MISC). El nou centre escolta vol atreure joves de tot al món per treballar l’espiritualitat. El MISC serà l’únic centre escolta dedicat al treball de l’espiritualitat a Europa i pretén convertir-se en el centre de referència al sud del continent.

L’acte s’inicià a les 10 del matí amb la benvinguda de Jordi Bonet, primer comissari general de Minyons Escoltes i director emèrit de les obres de la Sagrada Família. Després es va fer una visita pels espais emblemàtics de Montserrat on es duu a terme el programa de treball del MISC. A les 13h va tenir lloc els parlaments institucionals a la Sala de la Façana i, posteriorment, la visita de les instal·lacions.

A la inauguració hi va assistir el màxim responsable europeu de l’Organització Mundial del Moviment Escolta, Andrea Demarmels; així com representants d’altres associacions escoltes internacionals: el president d’Acció Escolta de Catalunya i de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge, José Cayuela;  el director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig; els comissaris generals de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Lluís Marco i Trini Molist; i representants de diverses institucions polítiques, socials i religioses de Catalunya.

La web d’aquest nou centre està disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Ja la pots consultar fent clic aquí.

 

1888551_590210431073336_1592387438_n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.