Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

El G.S. Makarenko representa a Catalunya al Festival Scout

IniciASDE Scouts d'EspanyaEl G.S. Makarenko representa a Catalunya al Festival Scout
Post Image

Després de guanyar el primer premi al Festiçó el passat 21 de Març, el Grup Scout Makarenko ha representat a Catalunya amb la seva cançó “Otra manera de vivir” al Festival Scout celebrat aquests darrers dies 1, 2 i 3 de maig a Pinto (Madrid).

El Festival Scout és l’activitat més important que desenvolupa ASDE Scouts de Espanya, anualment. Enguany ha estat organitzat per el equipof, un grup de col·laboradors de diferents comunitats autonomes que van decidir unir-se per a organitzar l’esdeveniment. Aquesta 41ª edició del festival sota el lema “Una melodia nos une” ha comptat amb la participació de 3.000 infants i joves d’arreu de l’Estat espanyol que s’han reunit al parc Juan Carlos I de Pinto (Madrid).

Els objectius del Festival Scout són:

  • Propiciar un espai de trobada dels i les escoltes de tot ASDE Scouts d’Espanya.
  • Fomentar els valors de l’Escoltisme.
  • Identificar l’Escoltisme com una alternativa educativa en el temps lliure.
  • Apropar l’Escoltisme a la població en general per poder transmetre la imatge actual, fresca i plural de la nostra entitat.

De Catalunya no tan sols va participar el G.S. Makarenko sino que també van acompanyar-los l’A.E. Lola Anglada, l’A.E. Roland Philipps i l’A.E. Azimut per animar-los i donar suport.

Els guanyadors del Festival Scout 2015 han estat el Grupo Scout Cruz del Sur 242, representants de Exploradores de Murcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.