Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

#GivingTuesday Un dia Per donar

IniciPosicionaments i manifestos#GivingTuesday Un dia Per donar

El #GivingTuesday es una campanya que es realitza el primer dimarts de desembre per a promoure accions solidaries. Aquesta idea neix als Estats Units com alternativa al Black Friday y Cyber Monday, orientats al consum. Aquest any es celebra el Dimarts 1 de desembre.

La campanya per tant es basa en donar a conèixer accions e iniciatives solidaries per a que persones, organitzacions i empreses s’animin a col·laborar amb aquests projectes. Es tracta de comunicar, compartir i contagiar el esperit solidari a través de les xarxes socials i altres mitjans. El objectiu es celebrar l’altruisme arreu del món i difondre les accions i activitats de les diferents entitats, organitzacions solidaries, fundacions… Entre tots aconseguir que la societat es mobilitzi e incorpori les diferents formes de donar i ajudar-nos uns als altres per a continuar promovent la solidaritat durant tot l’any.

Giving Tuesday AEC Accio Escolta de Catalunya

Des d’Acció Escolta de Catalunya ens sumem a aquesta iniciativa i convidem als agrupaments i amics a participar en aquest moviment solidari.

Cóm podem participar?

  • Mencionant #GivingTuesday a les xarxes socials, ja sigui proclamant-nos a favor del moviment o bé difonent accions.
  • Descarregant e imprimint els seus cartells i penjant una fotografia mostrant-lo a les xarxes socials mencionant #GivingTuesday.
  • Fent córrer la veu entre els vostres companys i amics d’aquest moviment que ja ha arribat a Catalunya.

 

Si voleu conèixer més, podeu visitar la web oficial: http://givingtuesday.cat/

I per a descarregar els cartells ho podeu fer aquí:  http://givingtuesday.es/wp-content/uploads/2015/10/GivingTuesday-Challenge-CAT.pdf

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.