Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

ACCIÓ ESCOLTA CELEBRA LA SEVA III ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA PER ENCARAR EL SEU FUTUR

IniciActivitats AssociativesACCIÓ ESCOLTA CELEBRA LA SEVA III ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA PER ENCARAR EL SEU FUTUR
Post Image
BARCELONA, 12 de març del 2019. Aquest dissabte 9 de març Acció Escolta de Catalunya ha celebrat la III Assemblea General Extraordinària al barri barceloní de la Sagrera, durant la qual prop d’un centenar de caps escoltes van debatre i posar en comú coneixements per avançar cap a la redefinició de l’entitat.
Acció Escolta es troba en ple procés de canvis i novetats, com va quedar demostrat amb la presentació de dos nous agrupaments a la mateixa AGE; l’Agrupament Escolta l’Avenc (Poblenou, Barcelona) i Scouts Nou Paradigma (Tortellà), es van presentar a la resta de l’associació i en seran membres observadors fins la pròxima Assemblea General Ordinària a inicis del curs següent.
El procés de redefinició va arrencar després de que el passat novembre l’escoltisme català apostés per mantenir la seva estructura sense modificar-la i per tant mantenir les tres associacions que el conformen. Després d’uns mesos d’espais interns de participació i reflexió, ja hem pogut veure els primers fruits d’aquest en aquesta mateixa AGE, en la que de manera decidida Acció Escolta va fer una aposta per dotar d’un contingut social important a l’escoltisme que practica.
En aquest sentit, es va decidir apostar per treballar amb sindicats de mestres i professors per compartir espais i experiències, i encara en l’àmbit educatiu, es va decidir donar suport com a entitat a la ILP Universitats, que defensa l’aplicació d’una rebaixa de taxes al sistema universitari català.

Finalment, es va decidir canviar l’antic uniforme que s’havia estat utilitzant fins ara, que identificava a Acció Escolta de Catalunya com a membre d’ASDE. Després de la seva marxa, l’entitat ha decidit recuperar la camisa i recuperar el color granat, el color propi d’Acció.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.