Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Obertes les inscripcions a l’EuroSea 14 a Barcelona!

IniciActivitats AssociativesObertes les inscripcions a l’EuroSea 14 a Barcelona!
Post Image

La 14a edició del Seminari Europeu d’Escoltisme Marí “EuroSea” tindrà lloc a casa nostra, a Barcelona, del 5 al 9 de setembre. No te’l perdis!

Des de 1985, caps (monitors) dels Escoltes Marins d’arreu d’Europa es reuneixen cada dos o tres anys per participar al Seminari Europeu d’Escoltisme Marí (“Eurosea”) amb el propòsit de promoure xarxes interpersonals i interassociatives entre escoltes que prenen el medi aquàtic com a entorn principal de la seva activitat.

En aquests seminaris s’hi treballen continguts que van des de l’intercanvi de bones pràctiques respecte la seguretat i prevenció de riscos fins a espais d’intercanvi d’idees per a l’organització de projectes internacionals d’escoltisme marí.

El darrer Seminari va tenir lloc a Puck (Polònia) l’any 2016 i la propera edició Eurosea tindrà lloc a Barcelona aquest 2018. Acollida per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge es celebrarà del 5 al 9 de setembre al Centre Internacional de Vela de Barcelona.

L’organització ja ha obert les inscripcions de participants que romandran obertes fins el 30 de juny de 2018.

Podeu trobar informació més completa (preus, assegurança, material, desplaçaments, etc.) a la circular de la Regió Europea de la WOSM:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.