Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Crònica d’uns campaments diferents a Los Pujols

IniciActivitats AssociativesCrònica d’uns campaments diferents a Los Pujols
Post Image

Les vacances de Setmana Santa són a l’imaginari col·lectiu de tothom qui ha passat per un cau gràcies als campaments de primavera. Tothom recorda amb nostàlgia i satisfacció el resultat de tantes hores de preparació i dedicació: Activitats increïbles, moments màgics i rutes arreu del territori.

Enguany, a Acció Escolta de Catalunya, els agrupaments han tornat a repetir aquesta costum, però a diferència d’altres vegades, no només han estat ells els qui han marxat de campaments, sinó que se’ls ha afegit la Comissió de Terrenys.

Un grup ben heterogeni format per més d’una dotzena de caps i ex-membres de diferents agrupaments d’Acció Escolta, ha culminat el projecte que ha estat treballant durant l’any, i des del dia 18 al 21 d’abril ha estat al terreny d’acampada de Los Pujols (Conca de Dalt, Pallars Jussà) i han transformat un dels terrenys d’acampada més atractius dels que disposa Acció.

Les accions han anat des de millorar el sistema de captació d’aigües del pou fins a recuperar les casetes que serveixen d’intendència, sense oblidar la construcció de dos lavabos nous connectats a una fossa sèptica, un repte inassolible si no fos per la dedicació i experiència dels assistents.

Des d’Acció Escolta de Catalunya ens hem de felicitar per la tasca feta per aquesta Comissió, que ha aconseguit dur a terme projectes que d’entrada semblaven impossibles d’aconseguir, i també hem de donar les gràcies a l’Adrià Naranjo i a en Yika, l’experiència dels quals ha permès que el campament es podés tirar endavant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.