Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

L’AE L’AVENC CELEBRA LA SEVA FESTA D’INAUGURACIÓ

IniciActivitats AssociativesL’AE L’AVENC CELEBRA LA SEVA FESTA D’INAUGURACIÓ
Post Image

Dissabte 25 de gener va tenir lloc al recinte de Can Ricart la inauguració de l’Agrupament Escolta l’Avenc, que sota el lema #Celebremlavenc va donar oficialment el tret de sortida a la tasca de l’Agrupament amb una jornada plena d’actes i activitats de tot tipus.

La jornada va començar amb un cau conjunt en el qual hi van participar diferents agrupaments d’Acció Escolta, que es van citar al Parc Central del Poblenou  per realitzar jocs amb els infants de totes les edats.

A partir d’aquí, els actes es van anar succeint: vermut musical, tallers de serigrafia i ball de bastons abans d’un gran dinar popular on de més de 100 persones van poder gaudir d’una magnífica paella preparada per les famílies de l’Avenc.

Això però no va ser tot, sinó que després encara ens esperava tota una tarda de música i animació infantil, tot acompanyat de xocolata i dels grups Tager Animacions i la Tresca i la Verdesca.

Encaràvem la nit amb els Diables del Poblenou, precedint els concerts de les Pasquines i dels poblenovins Icarians, que van posar el punt i final a una gran jornada de celebració que de ben segur que serà recordada durant molt de temps i que és una manera immillorable de començar l’activitat oficial d’un agrupament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.