Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Acció Escolta de Catalunya celebra una nova edició de la Bossa Solidària als Mercats de Catalunya

IniciActivitats AssociativesAcció Escolta de Catalunya celebra una nova edició de la Bossa Solidària als Mercats de Catalunya
Post Image
 El proper 18 d’octubre els agrupaments escoltes d’Acció Escolta de Catalunya faran una recollida de menjar fresc als mercats. Enguany, en la seva XVIII edició, la recollida pretén treballar el malbaratament d’aliments.

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació i del Dia Internacional per la lluita de la Pobresa, 16 i 17 d’octubre respectivament, Acció Escolta de Catalunya torna a fer la Bossa Solidària als mercats.

Acció Escolta de Catalunya parla de Bossa Solidària perquè continua apostant per contribuir en un dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM), eradicar la pobresa extrema i la fam.

Amb això no es pretén que amb una única recollida d’aliments anual s’eradiqui la pobresa o la fam al món, sinó que es vol anar més enllà, conscienciant a la població de les diferències que hi ha a la societat actual.

Enguany també ens centrarem en la conscienciació d’infants, joves i adults sobre el malbaratament d’aliments aprofitant que La Comissió Europea ha declarat el 2014 “Any Europeu contra la lluita del Malbaratament Alimentari”

229992_420327194683044_1730826648_n

En total, un miler d’infants, adolescents i joves acompanyats de cent cinquanta caps participaran d’aquesta activitat durant el 18 d’octubre entre les 10:00h i les 14:00h als mercats municipals i botigues de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat (al desembre) i  Cardedeu.

Els mercats on es farà la recollida són:

  • Barcelona: Hostafrancs, Sants, Unió, Horta, l’Estrella, Concepció, Vall d’Hebron, Felip II, Ninot, Guinaueta.
  • L’Hospitalet de Llobregat: Mercat de Santa Eulàlia (*es farà al desembre)
  • Cardedeu: botigues i supermercats propers a l’agrupament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.