Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Arriba el Cacau del Barcelonès!

IniciActivitats AssociativesArriba el Cacau del Barcelonès!

Després de ja algunes trobades entre les tres associacions de la FCEG (Acció Escolta de Catalunya,  Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) cal començar a fer els primers passos del nou camí,  la construcció d’una associació única a partir de les 3 actuals. És per aquest motiu que la demarcació del Barcelonès ja ha organitzat dos espais de trobada durant aquest segon trimestre.

El primer ha estat preparat conjuntament entre veguers i comissaris del Barcelonès i es realitzarà el mes de febrer. Té per finalitat crear cohesió i posar sobre la taula les inquietuds que puguin tenir tots i totes les caps dels agrupaments. El segon espai de trobada es realitzarà el mes de març i servirà per a treballar la diversitat i les diverses inquietuds que hagin anat sorgint fins aleshores, aquest espai serà creat entre tots.

En cadascun d’aquests dos espais es faran 4 grups simultanis, en els que els i les caps s’hauran d’apuntar a un d’ells prèviament. Per tal de poder ser coherents amb la realitat de l’agrupament seria interessant que els i les caps s’inscriguessin a la zona més propera al seu cau. Els dies i llocs escollits són els següents:

7 de febrer a les 20:30h

 • Grup 1 Zona Clot
  Punt Inicial: Plaça Can Robacols
 • Grup 2 Zona Nou Barris
  Punt Inicial: Plaça de les Madres de la Plaza de Mayo

14 de febrer a les 20:30h

 • Grup 3 Zona Gràcia
  Punt Inicial: Plaça del Diamant
 • Grup 4 Zona Sants
  Punt Inicial: Parc de l’Espanya Industrial

El més important és l’assistència dels i les caps, escollir la data que millor s’adapti. S’han preparat les activitats comptant l’assistència d’uns 4 caps de cada cau, però si són més, no hi ha cap problema! Endavant i que comenci l’aventura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.