Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Cites “a cegues” entre els agrupaments del Vallès, el Maresme i el Baix Llobregat

IniciActivitats AssociativesCites “a cegues” entre els agrupaments del Vallès, el Maresme i el Baix Llobregat

Primer va ser el torn del Barcelonès amb el Cacau del Barcelonès, però ara més territoris se sumen a les primeres trobades entre agrupaments de la FCEG (Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge).

El proper 8, 15 i 22 de març hi haurà trobades “a cegues” entre agrupaments de la FCEG dels territoris del Vallès, el Maresme i el Baix Llobregat per realitzar dinàmiques de coneixença i sobre diversitat.

En cada cita, hi participaran entre 3 i 6 agrupaments dels territoris, que fins el moment de trobar-se no descobriran amb quins altres agrupaments faran la dinàmica. En concret, els agrupaments que estan convocats a participar en aquesta activitat són:

Des d’Acció Escolta de Catalunya hi participarà l’A.E. Rocafort de Cardadeu. En les trobades també hi participaran amb agrupaments de la Demarcació Vallès/Maresme (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya), agrupaments de la vegueria de Maresme (Escoltes Catalans) i agrupaments de la vegueria de Baix Llobregat-Vallès (Escoltes Catalans).

A més, està previst realitzar una segona trobada conjunta (per tots els caps d’aquests territoris) el proper 11 de maig.

Així doncs animem als membres de l’A.E. Rocafort a participar d’aquesta nova experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.