Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Comença el compte enrere 23a Jamboree al Japó!

IniciEscoltisme MundialComença el compte enrere 23a Jamboree al Japó!
Post Image

Video promocional 23a Jamboree al Japó

Del 28 de juliol al 8 d’agost de 2015, es celebrarà a Kirar-hama (Yamuaguchi, Japó) el 23a Jambroree Escolta Mundial.

Sota el lema: “WA!” (“L’Esperit d’Unitat”), es calcula que més de 40.000 escoltes procedents de 166 països participaran a la trobada internacional escolta més important, adreçat a adolescents i joves d’entre els 14 i 17 anys. Tanmateix, encara han de decidir si els i les joves que tinguin entre 13 i 18 anys al moment d’iniciar-se la Jamboree també hi podran participar.

Durant la Jamboree podreu gaudir de un munt d’activitats com ara: la Global Development Village (GDV), activitats d’iniciació a la ciència, activitats aquàtiques, rutes per la natura i/o visitar 19 ciutats i pobles de la prefectura de Yamaguchi, entre d’altres.

js_110804_mg_8398

Si teniu més de 18 anys pots ser membre de l’Internacional Service Team (IST), és a dir, pots participar-hi col·laborant en diferents tasques per tal que aquesta trobada es pugui desenvolupar amb èxit.

D’altra banda, els majors de 20 anys, també es poden inscriure com a responsables d’una patrulla de 9 escoltes.

A dia d’avui encara no es coneix el cost de la quota d’inscripció. Tot i així, si prenem com a referència la passada Jamboree celebrada a Suècia aquesta rondarà els 700€ per participant.

Més informació a: www.23wsj.jp

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.