Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

‘Decidim futur!’, camí cap a les AGO

IniciActivitats Associatives‘Decidim futur!’, camí cap a les AGO

El proper cap de setmana del 17 i 18 de novembre les tres entitats escoltes de Catalunya sotmetran a votació la Proposta d’associació única d’escoltisme català.

Són més de 5.000 caps convocats i convocades, el cap de setmana del 17 i 18 de novembre, a les assemblees de les tres entitats escoltes de Catalunya per dir la seva sobre el futur del moviment al nostre país. La votació que es durà a terme a les AGO representa el tancament del full de ruta aprovat el 2014 per a la construcció d’una nova associació d’escoltisme català.

La transcendència d’una decisió com aquesta demana l’opinió de totes les persones que formen avui el moviment, mirant el futur, prenent-ne part activa i fent-se corresponsables d’aquesta decisió, analitzant i treballant bé la proposta que tenim a les mans, conscients que decideixen futur!

‘Decidim futur!’ perquè els escoltes creixem en l’esperit crític i participem de la presa de decisions dels nostres equips i unitats des de ben petits. ‘Decidim futur’ perquè emprenem el compromís de millorar el futur del nostre entorn i d’educar per a la transformació social. ‘Decidim futur” perquè acompanyem les persones que transformaran la nostra societat i que treballaran per “deixar el món millor de com l’han trobat”.

Bon curs i bona assemblea!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.