Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

-Nota de premsa- Acció Escolta de Catalunya celebra la seva Assemblea General al municipi de Canyelles

IniciActivitats Associatives-Nota de premsa- Acció Escolta de Catalunya celebra la seva Assemblea General al municipi de Canyelles
Post Image

Prop de 200 joves es reuniran a aquesta localitat per decidir sobre el futur d’Acció Escolta i de l’Escoltisme Català

 

Barcelona, 16 de novembre del 2018. Durant aquest cap de setmana, al voltant de 200 caps escoltes es trobaran al municipi de Canyelles per decidir sobre el futur d’Acció Escolta, en el que serà la XVIII Assemblea General de l’entitat.

Enguany, sota el lema compartit “Decidim Futur!”, l’Assemblea decidirà, entre d’altres, si s’accepta o no la proposta d’associació única de l’escoltisme català, que fusionaria les tres entitats escoltes (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Escoltes Catalans i la pròpia Acció Escolta de Catalunya) en una sola entitat.

Per participar en aquesta assemblea, hi són cridats els caps dels diferents agrupaments d’Acció Escolta, que durant el cap de setmana també realitzaran formacions i reunions, que han de permetre seguir progressant als mateixos caps i a l’entitat en general.

El municipi de Canyelles, té una significació especial per Acció Escolta, ja que precisament la casa de colònies El Pinar, lloc en es duran a terme algunes activitats durant el cap de setmana, va ser l’indret escollit l’any 2001 per realitzar les respectives assemblees de Germanor Escolta de Catalunya i d’Scouts de Catalunya. Durant el transcurs d’aquelles dues assemblees, ambdues entitats van votar la seva dissolució i van apostar per crear una nova entitat, Acció Escolta de Catalunya.

Després de l’assemblea, que serà durant el matí de diumenge, tindrà lloc l’acte públic de l’Assemblea, a les 14h a la Sala Multicultural de Canyelles. En aquest acte, s’espera l’assistència de diferents representants del món de la joventut i de l’educació en el lleure: Manel Ros, sub-director general de Joventut, Josep Maria Villena,  president de la Taula per la Infància i l’Adolescència de Catalunya, Mònica Torralba, presidenta del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, Raimon Goberna, Secretari General de l’Escola Lliure el Sol, Xavi Nus, president del Moviment de Centres d’Esplai Cristians de Catalunya, Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia entre d’altres, així com de Rosa Huguet, Alcaldessa de Canyelles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.