Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Nova edició de la Bossa Solidària!

IniciActivitats AssociativesNova edició de la Bossa Solidària!

El proper dissabte 17 d’octubre els agrupaments escoltes d’Acció Escolta de Catalunya faran una recollida de menjar fresc als mercats. Enguany, la Bossa Solidària ja arriba a la seva XIX edició, i pretén treballar el malbaratament d’aliments.


Amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació i del Dia Internacional per la lluita de la Pobresa, 16 i 17 d’octubre respectivament, Acció Escolta de Catalunya torna a celebrar la Bossa Solidària als mercats de Catalunya.

Acció Escolta de Catalunya parla de Bossa Solidària perquè continua apostant per contribuir en un dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM), eradicar la pobresa extrema i la fam.

Amb això no es pretén que amb una única recollida d’aliments anual s’eradiqui la pobresa o la fam al món, sinó que es vol anar més enllà, conscienciant a la població de les diferències que hi ha a la societat actual.

12107276_902832583133565_7225125738251034196_n

En total, un miler d’infants, adolescents i joves acompanyats de cent cinquanta caps participaran d’aquesta activitat, la majoria durant el 17 d’octubre entre les 10:00h i les 14:00h als mercats municipals i botigues de Barcelona i Cardadeu; i en altres dates es realitzarà a l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.

Els mercats on es farà la recollida són:

  • Barcelona: Mercat d’Hostafrancs, Mercat de Sants, Mercat de la Unió, Mercat de l’Abaceria Central, Mercat de la Concepció, Mercat del Carmel, Mercat de Felip II, Mercat del Ninot.
  • L’Hospitalet de Llobregat: Mercat de Santa Eulàlia.
  • Cardedeu: comerços propers a l’agrupament.

CRhMv5WWcAAReGP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.