Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Torna la Trinca 2.0

IniciActivitats AssociativesTorna la Trinca 2.0

I un any més, la FCEG organitza la TRINCA 2.0 per als caps escoltes que estan desenvolupant projectes internacionals.

La TRINCA 2.0 és un espai de trobada i de formació per tots aquells caps que desenvolupen projectes a nivell internacional. És un espai imprescindible per tots els que marxeu i enriquidor pels que us vulgueu formar en la dimensió internacional.

Dades destacades:

Dates: 15 i 16 de Febrer

Lloc: Centre Escolta Can Palós (Sant Boi de Llobregat)

Cost: 25€ per participant

Àmbits de treball:

Objectius, propostes i elecció. Tipus de projectes. Ja heu escollit el projecte amb la vostra unitat? Com ho fem? Quins objectius ens plantegem treballar? Quins diferents tipus de projectes internacionals existeixen? Què ens aporta cadascun?

Situació de l’escoltisme internacional. Què hi ha i com funciona l’escoltisme més enllà de casa nostra? Com s’organitza l’escoltisme i el guiatge a nivell regional i internacional? Per què cal saber i entendre tot això?

La planificació, l’execució, la revisió i el retorn del projecte internacional. Com podem adaptar les diferents etapes del projecte si estem fent un projecte internacional?? Que hem de tenir en compte a cada etapa? Com podem treure’n el màxim profit?

Records d’una aventura passada. Què podem aprendre d’aventures internacionals passades??

Situacions inesperades i imprevistes. Durant l’execució d’un projecte internacional es poden donar situacions diferents que si fem un campament o un projecte a l’entorn proper i conegut! Per això ens podem dotar de recursos per preveure situacions diferents i sortir-ne de la millor manera possible!

L’àrea internacional de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge. Quina funció té l’àrea internacional de la federació? Qui organitza la Trinca i per què? Com puc participar-hi?

A la web de la FCEG trobareu el formulari d’inscripció: http://www.fceg.cat/trinca-14/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.