Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Un any més celebrem el Dia del Pensament Escolta!

IniciActivitats AssociativesUn any més celebrem el Dia del Pensament Escolta!

Cada 22 de febrer els més de 40 milios d’escoltes d’arreu del món celebrem el dia del naixement del fundador de l’Escoltisme, Baden Powell. Cada any a nivel Mundial treballem diferents motius relacionats amb els Objectius del Mil·leni (ODM) i per aquest 2013 el lema és: Una educació Universal i de qualitat!

Conjuntament amb la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge celebrem aquest dia amb una proposta d’activitat. L’activitat proposada per treballar el dret a l’educació consisteix en analitzar les característiques del sistema educatiu català, fer-ne una comparació amb altres sistemes educatius, i per últim, fer una valoració de com es podria millorar qualitativament i universalitzar aquest dret de forma real. Podeu descarregar l’activitat a aquí.

Què més podem fer?

D’un temps aquí el 22 de febrer s’ha convertit mundialment en el nostre dia, on volem reflexar la nostre estima i orgull per ser escolta. Escoltes d’arreu del món van als seus centres de treball, escola, cau, pel carrer, sempre amb el seu fulard, orgullosos de la seva pertinença al moviment. És per això que volem celebrar tots junts la nostra #diadaescolta!

Fes-te una foto i penja-la al Twitter o a l’Instagram amb el hashtag #diadaescolta! Pujarem totes les fotos al nostre Facebook y a l’apartat especial del nostre web a http://www.accioescolta.cat/diada-escolta/

Animeu-vos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.