Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

[Agrupament Escolta Rakxa] Aquest Nadal, la sang és el regal

IniciAgrupaments[Agrupament Escolta Rakxa] Aquest Nadal, la sang és el regal
Post Image

Dissabte passat, els castors i llops de l’Agrupament Escolta Rakxa del Poblenou, van fer un cau diferent, d’aquells que no s’obliden fàcilment. Els infants, de 6 a 12 anys, es van posar el vestit d’artistes i van sortir al carrer a pintar una cosa molt especial.

I es que després d’haver estat treballant al cau sobre la importància de donar sang, i haver-se conscienciat de que hi podien fer alguna cosa, van decidir passar a l’acció.

El mural resultant, fruit de la col·laboració entre tots i totes, crida a tothom que el vegi a donar sang el dia 22, a una unitat mòbil que serà a la Rambla del Poblenou amb Pere IV, per mirar de pal·liar el tradicional dèficit de sang que hi ha durant les festes nadalenques.

La tasca de llops i castors però, no s’acaba aquí. Durant els pròxims dies, repartiran un pamflet per les escoles del barri, i el mateix dia 22 acompanyaran a peu de la unitat mòbil a totes aquelles persones que vulguin donar sang.

No us perdeu el vídeo i el resultat de tota aquesta feina, i sobretot, el dia 22 teniu una cita amb els castors i llops del Rakxa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.