Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Els diferents agrupaments realitzen les sortides de cloenda, a l’espera dels campaments d’estiu.

IniciAgrupamentsEls diferents agrupaments realitzen les sortides de cloenda, a l’espera dels campaments d’estiu.

Durant el cap de setmana del 16 i el 17 de juny, diversos agrupaments d’Acció Escolta han aprofitat per fer la ja tradicional sortida de final de curs o de cloenda, durant la qual es posa punt i seguit al curs, a l’espera dels Campaments d’Estiu, cada vegada més propers.

Mentre que l’Agrupament Escolta Skues, ha optat per anar a Vallgorguina, una petita localitat de la subcomarca del Baix Montseny, ben a prop de la Serra del Corredor i el Montnegre, l’Agrupament Escolta Lola Anglada i l’Agrupament Escolta Rakxa han triat destins més litorals, ben a prop de la platja, a Tordera i a Tamarit respectivament.

 

En qualsevol cas però, el que no ha faltat en cap cas són les activitats més típiques d’una sortida, com poden ser petites rutes, jocs de pistes i grans dosis de gresca, ben combinades amb un gran esperit de convivència i el treball del progrés personal.

Val a dir, que hi ha agrupaments que s’han decantat per altres tipus d’activitats, com és el cas de l’Agrupament Escolta Sant Francesc Xavier, que van fer un cau amb infants, joves i també les famílies, durant el qual van poder gaudir d’una magnífica barbacoa. La sortida ells, ja l’havien feta el cap de setmana anterior, i com no podia ser d’altra manera, també els va deixar plens de bons records i sensacions.

 

Arriben ara unes setmanes (o mesos pels que fan els campaments a l’agost) d’espera inacabable pels infants i de feina intensa per als caps, fins que arribi un dels moments més esperats de l’any.

Nosaltres, només podem desitjar ànims a tots i totes aquelles voluntàries que després d’estudiar o treballar, treuen temps d’on no n’hi ha per preparar activitats, fer el menú o acabar d’enllestir la logística de l’acampada. Així mateix, diem també als infants i joves, que tinguin paciència, que ja estan a punt d’arribar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.