Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

INSTRUCCIONS PER A LA POTABILITZACIÓ D’AIGUA

IniciAgrupamentsINSTRUCCIONS PER A LA POTABILITZACIÓ D’AIGUA
Post Image

“-Ja som al juliol, s’acosten els Campaments d’Estiu 2018, i la nostra voluntat d’anar a l’aventura amb tot l’Agrupament, ha fet que aquest any haguem agafat un terreny ben amunt a la muntanya… L’entorn és immillorable, però ostres! No tenim aigua potable!”

 

Si us heu trobat alguna vegada amb aquesta situació, o simplement es dona el cas de que el terreny dels vostres somnis resulta que no té aigua potable, ja podeu deixar de patir. No, no cal que parin les rotatives i que comenceu a fer correus electrònics a tort i a dret buscant un altre terreny, no cal tampoc anular els campaments, ni començar a mirar sèries d’alguns canals de televisió que us ensenyin a ser super-herois filtrant aigua amb els budells d’un camell.

Des del Servei de Terrenys d’Acampada d’Acció Escolta de Catalunya, us oferim un seguit de recomanacions per a la potabilització de petites quantitats d’aigua, de fins a 1000L.

 

Abans de marxar a l’aventura doncs, no us oblideu de consultar i imprimir aquest document, i de portar-lo sempre amb vosaltres allà on aneu!

Document

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.