Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

L’AE Rakxa organitza l’Enrenou 2017

IniciAgrupamentsL’AE Rakxa organitza l’Enrenou 2017
Post Image

Torna l’Enrenou, el festival del Poblenou! Torna amb un format més gran, més hores, més música, més artistes i més ganes de fer-vos passar una bona estona. Tindrà lloc el dissabte 15 de juliol en un indret magnífic: el Casal de Joves Can Ricart (C/ Emília Coranty, 08005 Barcelona).

.

L’Enrenou és un concurs de grups joves que l’Agrupament Escolta Rakxa organitza des de l’any 2006. Té com a objectiu proporcionar un espai perquè grups joves del barri puguin tocar damunt un escenari i davant d’un públic i així donar a conèixer la seva proposta musical. A més a més, els guanyadors tindran l’oportunitat de tocar a les Festes Majors del Poblenou aquest setembre.

.

El format del festival es dividirà en dues parts. La primera estarà dedicada a concerts acústics i després de sopar a grups elèctrics. Això també vol dir que hi haurà dos guanyadors, un de la part acústica i un altre de la part elèctrica. Els guanyadors es decidiran a partir del vot del públic i del jurat.

Per inscriure’s cal enviar un correu a enre9.poblenou@gmail.com amb el nom del vostre projecte, edat, implicació en el barri/districte, tipus de música i un enllaç amb cançons vostres. La data límit per inscriure’s és el 26 de juny.
.
Consulteu aquí les bases del concurs

Participeu a l’esdeveniment de Facebook


Si teniu qualsevol pregunta o suggeriment no dubteu en posar-vos en contacte amb l’organització via Facebook o correu electrònic.

Que es faci enrenou al Poblenou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.