Una proposta d'educació en la llibertat des de l'escoltisme

Vídeo, càmera i acció! Participa al Festival Barnazoom!

IniciConsell de la Joventut de BarcelonaVídeo, càmera i acció! Participa al Festival Barnazoom!

Acció Escolta de Catalunya amb el Consell de Joventut de Barcelona (CJB) en el marc del Projecte Tànger engegat el passat mes de desembre, llença el Barnazoom, un festival de curtmetratge social que realitza a Barcelona i va dirigit a agrupaments escoltes i esplais de la ciutat. Vol posar en valor la tasca educativa i social que realitzen aquestes associacions, i fer-ho a través de l’audiovisual com a mitjà per expressar allò que viuen, que els preocupa i que volen treballar en el seu entorn.

Aquest concurs, es vincula amb el Tanjazoom, festival de curtmetratge social que es realitza a Tànger i que també posa en valor la tasca educativa, social i cultural que realitzen associacions juvenils del barri de Beni Makada.

Al concurs s’hi poden inscriure totes aquelles entitats d’educació en el lleure de Barcelona que formin part de federacions del CJB, amb un màxim de 8 persones per cada grup comptant els monitors i monitores. Per tant, els agrupaments que s’hi presentin han de tenir en compte aquesta xifra màxima.

Cada grup que s’inscrigui ha de realitzar un projecte audiovisual de contingut social en el marc dels Drets Humans. Es valorarà que els audiovisuals presentats treballin temes relacionats amb la immigració i inclusió, la lluita contra el racisme i la xenofòbia, el gènere, temàtica LGBT, entre d’altres, i amb la participació com a eix transversal.

 

Els premis

Amb l’objectiu promoure la relació entre ambdues ciutats en el context associatiu juvenil, es proposa que el grup guanyador (del 1r premi) del concurs a Barcelona viatgi a Tànger a presentar-lo al Festival Tanjazoom durant els dies 26, 27 i 28 de juny. El 2n premi d’aquesta primera edició del Barnazoom serà un val de material d’excursió per valor de 250€. El 3r premi serà el premi del públic, amb les valoracions que es facin dels curtmetratges a través de les xarxes socials, i estarà valorat en 150€, també de material d’excursió.

 

Bases del concurs

Abans de realitzar les inscripcions és important que llegiu atentament les bases del Festival Barnazoom, on trobareu detalladament tots els requisits per presentar-se.

 

Inscripcions

La data límit per a inscriure’s és el 7 d’Abril. Una vegada realitzada la inscripció (i amb la confirmació del CJB) els grups tindran fins al 19 de maig per treballar el projecte i presentar-lo. Les inscripcions es realitzen omplint aquest formulari.

 

Entrega de premis

L’entrega dels premis tindrà lloc el 31 de maig a la tarda a l’Espai Jove La Fontana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.